OSMANİYE / SUMBAS - SUMBAS İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Eğitimci yazar Metin METE 26.04.2024 tarihinde okulumuzda kitap tanıtımı ve imza günü etkinliği yapmıştır. Yazarımıza teşekkür ediyoruz. Bu yolda kendilerine başarılar diliyoruz.

Nis

İlçemiz Polis Merkezi Amirliğinde görevli polislerimiz tarafından okulumuzdaki tüm öğrencilerimize trafik eğitimi sunumu yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Mrt

Vatan şairimiz Mehmet Akif'in "Şu boğaz harbi nedir? Var mı ki dünyada eşi? En kesif orduların yükleniyor dördü beşi..." mısralarıyla dile getirdiği Çanakkale Zaferi, bağımsızlığa ve özgürlüğe inanan aziz milletimizin destansı direnişidir.

Vatanı, hürriyeti ve istiklali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk milleti "Çanakkale geçilmez." diyerek canı pahasına verdiği mücadele ile büyük zafere imza atmıştır.

Gururla ve şükranla kutladığımız Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve bu şanlı mücadelede yer alan kahraman ecdadımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı kutlu olsun.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulü dolayısıyla bütün sınıfımızda belgesel gösterimi etkinliği düzenledik.

Şbt

Kaymakamımız Mehmet Furkan TAŞKIRAN ve ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Seyit KÖSE ile birlikte 8. Sınıf öğrencimiz Kübra Neva GÜL isimli öğrencimize veli ziyaretinde bulunduk. Kaymakamımız Mehmet Furkan TAŞKIRAN öğrencimize LGS hazırlık kitapları hediye etti.

Ock

Seçtiğin Kelimelerle Hikayeni Anlat etkinliklerimizi düzenliyoruz. Bütün sınıflarımızın katılımıyla yaptığımız bu etkinliğimizde öğrencilerimiz kağıttan yaptıkları zarı 3 defa atıyorlar. Hangi sayı gelirse o sayının karşısında yazılı olan kelimelerle kendi hikayelerini arkadaşlarına anlatıyorlar. Böylece bütün öğrencilerimizin ifade gücü, hayal gücü, kelime gücü artıyor kendini ifade edebilme becerileri gelişiyor.

Ock

BAKANLIĞIMIZIN KARNE HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİK. SON ZAMANLARDA ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞADIĞIMIZ ŞEHİTLERİMİZDEN DOLAYI KOMUTANIMIZI BAYRAK VE ÇELENK TAKDİM ETTİK.

Ock

BAKANLIĞIMIZIN KARNE HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE İLÇE AMİRLİĞİ ZİYARETİMİZ

Ock

BAKANLIĞIMIZIN KARNE HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE SUMBAS KAYMAKAMIMIZ SAYIN MEHMET FURKAN TAŞKIRAN BEYİ ZİYARET ETTİK.

Ock

BAKANLIĞIMIZIN KARNE HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN SEYİT KÖSE'Yİ ZİYARET ETTİK.

Ock

Sumbas ilçemiz müftü vekili İbrahim TAPIKARA ve değerli imamlarımızla Regaib Kandili gecesi dolayısıyla tüm öğrencilerimizin katıldığı etkinliğimizi yaptık.

Ock

İlçemiz Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu Psikolojik ve Rehberlik Danışman Öğretmeni Fatma GÜRLEK ve Çok Programlı Lisemiz Psikolojik ve Rehberlik Danışman Öğretmeni Rümeysa ÖKTEN 8. Sınıflarımıza yönelik verimli ders çalışma eğitimi verildi.

Ock

Okulumuzda da yaptığımız bir etkinlik olan AYIN EN TEMİZ SINIFI etkinliğinde en temiz sınıf seçilen 8-A sınıfına hediyelerini takdim ettik.

Ock

Her hafta 1 saat kitap okuma etkinliği düzenliyoruz.