OSMANİYE / SUMBAS - SUMBAS İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

1 Ocak Yılbaşı tatilinde veli ziyaretlerimizi devam ettirdik. Çiçeklidere Köyü, Mehmetli Beldesi, Armağanlı köylerinde ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzda yaptığımız deneme sınavlarında sınıf birincisi olan öğrencilerimize birincilik madalyalarını verdik.

Ara

İlçe Sağlık Müdürlüğü Okulumuzda öğrencilerimize sağlıklı beslenme konusunda sağlık eğitimi verdi.

Ara

TÜRK KIZILAY'ı okulumuzda öğrencilerimize msıcak çikolata ikramı yaptı.

Ara

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan bu haftada tutum, yatırım ve Türk malları haftasında sınıflarımız etkinlikler düzenledi.

Kas

En Temiz Sınıf Uygulamamızda Kasım Ayının en temiz Sınıfı 8-A sınıfı olmuştur. En Temiz sınıf plaketimizi sınıf başkanına takdim ettik.

Kas

Velilerimizle tanışmak, öğrencilerimizin durumunu görüşmek, LGS sınavı, öğrencilerimizde başarıyı artırma yolları ve motivasyonu artırma gibi konularda velilerimizle bir araya gelip istişare toplantımızı gerçekleştirdik.

Kas

Öğrencilerimizin çalışma ortamlarını görmek, aileleriyle tanışmak, öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak ve öğrencilereimize verdiğimizi ödev ve çalışma sorularının takibi için öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ettik.

Kas

Sanki hiç ölmemiş gibi bir Kasım sabahı... Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Kadirli Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerimize yönelik rehberlik çalışması yapıladı.

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA

May

Kalite Takip Sistemi Kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimize Matematik öğretmenimiz Rabia TOZCU tarafından seminer verilmiştir.

May

Kalite Takip Sistemi Nisan-Mayıs ayı etkinliğimiz olan "Din Görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler ile ilgili öğrencilerle farkındalık sohbetleri ve seminerler düzenlenir." konusunda İlçe Müftülüğümüzdse görev yapan Din Görevlileri tarafından öğrencilerimize seminer verildi.

May

Kalite Takip Sistemi kapsamında okulumuz bahçesinde bulunan banklarımızı daha temiz ve yaşanır hale getirdik. Gönüllü öğrencilerimizin yardımıyla bahçe içerisinde bulunan banklarımızı temizleyip boyadık. Ayrıca oturma alanlarının temiz olabilmesi için okul bahçemiz içerisinde ve dışarısında bulunan içinde ne olduğu belirsiz olan ot topluluklarını temizledik.

May

Kalite Takip Sistemi kapsamında Nisan-Mayıs ayı etkinliği olarak planladığımız " Öğrencilerin toplumsal sorunlara duyarlı, sorun çözen, çalışma becerileri gelişmiş bireyler olarak yetişmeleri amacıyla "Bir fidan Bin gelecek" etkinliği, "Okul Komşuları Etkinliği, Hayvan barınaklarına ve Huzurevlerine düzenli ziyaretler gibi toplum hizmeti çalışmaları yürütülür. Toplum hizmeti çalışmalarına katılanlar ve belgeleri e-Okul sistemine işlenir" konusu doğrultusunda Fidan dikim sahamıza gönüllü öğrencilerimizle birlikte 72 öğrenci mevcudumuz için 72 Adet Zeytin Fidanı diktik. Ayrıca Okul Komşumuz ve aynı zamanda velimiz olan Mahmut ACAR'ın evini ziyaret ettik.