OSMANİYE / SUMBAS - SUMBAS İMAM HATİP ORTAOKULU

May

İlçemizde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz yılın son DÖGEP toplantısını okulumuzda gerçekleştirdiler. Sumbas ÇPAL Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Rümeysa ÖKTEN konuşmacı olarak toplantıya katılmıştır.

May

Yönetici gelişim eylem planı kapsamında mayıs ayı çalışması olan " Personelin kişisel ve mesleki gelişimini sağlama Kişisel ve mesleki gelişim için "kişisel öğrenme ağı" oluşturma" konusunda Sumbas ÇPAL Müdür Yardımcısı Adem ÜLGER tarafından eğitim verildi.

May

Okulumuzun mayıs ayı programında yer alan KTS konusu "Mesleki rehberlik bağlamında, okul rehberlik servisi koordinesinde farklı mesleklere sahip kişiler öğrencilerle yüzyüze veya online çalışmalarla buluşturulur." doğrultusunda Veterinerlik, Doktorluk ve Eczacılık mesleğine sahip kişiler tarafından öğrencilerimize hem yüzyüze hem de online olarak seminer verilmiştir.